Usluge

Tu smo za klasiku i za ono ne tako klasično. Podhvate, ideje ili želje. Moderno doba donijelo nam je razne digitalne platforme i s time smo uvijek na „ti“, a uz to donosimo bonus prema onome što nas jako jako veseli. Persiramo samo vama i to ukoliko je vama tako draže.

Stiglo je vrijeme da stanemo na našem križanju, upalimo sva četiri i bacimo pogled kroz prozor, samo zato da vidimo što se skriva pod pravim kutem onoga što nas jako veseli i onoga u čemu smo baš dobri. To je mjesto gdje se skrivaju naše usluge.

Fokusiramo se na event management – od kongresa do party-a, vodimo društvene mreže i lajkamo sve po redu, radimo kreativu na grafičkom papiru, igramo se s riječima i pakiramo ih u najbolje pakete, također to radimo i s vašim novim web-om.
Social media management
Social media management

Društvene mreže više nisu samo produžena ruka poslu, već ključni segment svakog poslovanja i nezaobilazna stanica svakog pojedinca. 

Britki, ali interesantni opisi, poman odabir fotografija te zanimljivi, neobični i drugačiji vizuali, danas su dio izgradnje priče na društvenim mrežama.

Prva istraga budućeg klijenta ili kupca počet će i završiti na profilima društvenih mreža.

Instagram je postao mjesto za izgradnju branda, popularizaciju određene terminologije te izgradnje boljeg i ravnopravnijeg svijeta. Kako stvari stoje – osnovno sredstvo za informiranje i komunikaciju s publikom. Priča se proteže do Facebook-a koji se ukrojenio u mlađe generacije, a postao pravi partner i mjesto gdje će nove informacije tražiti nešto starija generacija. Vizualni aspekt savršeno pokrivaju YouTube ili TikTok. Dok se ozbiljniji sadržaj smješta na LinkedIn ili Twitter.

Ciljanim oglašavanjem, detaljnom razradom targetirane publike, spremno ćemo u bespuće društvenih mreža plasirati i vaše komunikacijske poruke. Ovdje smo da prilagodba vašeg poslovanja različitim društvenim mrežama idealno odgovara vašem dosadašnjem načinu komunikacije.

Event management
Event management

Donosimo organizaciju i besprijekornu pripremu kao prvog sudionika ili posjetitelja vašeg događanja.

Plivamo uzvodno uz sve vrste evenata, a pri organizaciji pazimo na najmanje detalje.

Pročešljat ćemo sve sitnice - baš zato uvijek imamo poman odabir prostora, razmišljamo o rasporedu interijera, o najboljoj tehničkoj podršci, izboru cateringa ili fotografa. Tu smo da vam olakšamo pri izboru i procijenimo koji je najbolji način prezentacije vašeg eventa.

Našom kreativom, stručnošću i predanošću spremni smo za sve izazove koji stignu ispred nas – bilo da se radi o poslovnom kongresu ili konferenciji, predstavljanju branda ili nove usluge, medijskom istupanju ili samo dobrom party-u.

Web design & development
Web design & development

U ovom dijelu kreativa dobiva krila i može letjeti bez granica. Naši stručnjaci spremni su za sve izazove koje ćete staviti pred njih – od oglednog primjerka i radne verzije pa sve do gotovog proizvoda.

Spremni smo za razvoj vaše web stranice od samog početka, nadogradnje već postojeće ili rebrandinga starog weba.

Na prvo mjesto uvijek stavljamo kranjeg korisnika, stoga je naglasak na user-friendly sučelju, zanimljivim dodacima i sveukupno intiutivnoj web stranici.

Tu smo za startup firme, male poduzetnike, ali i za veće podhvate i detaljne web shopove.

Content creating
Content creating

S riječima uvijek pažljivo.

Na dugo i široko, ali naravno može i kratko kada je to nužno i potrebno. Velika ljubav prema copywritingu govori da smo na raspolaganju smo za pisanje sadržaja za web stranice, marketinški materijal ili blogove.

Veselo i spremno plešemo i po Vašem papiru.

Newsletter
Newsletter

Želite na što zanimljiviji način stupiti u kontakt sa svojim krajnjim korisnicima?

Newsletter još uvijek možemo istaknuti kao jedan od najsigurnijih i najboljih pristupa i obraćanja klijentima. 

Zanimljiv dizajn, dobar sadržaj i interesantne poruke u skladu s vašim željama zagarantirane su na našim newsletterima.

Svaki newsletter radimo prema idejama i željama kijenta uz savjetovanje i usmjeravanje kroz individualne sastanke.

Grafički dizajn
Grafički dizajn

Jednako kako šaramo s riječima, šaramo i grafički.

Osluškujemo želje, a pritom doziramo kreativu u sve oblike. 

Veliki smo zaljubljenici u dizajn i trudimo se našim klijentima pružiti maksimalno iskrojenu uslugu prema onome što žele, bilo da je u pitanju dizajn logotipa, vizitki, prezentacija ili letaka.

Možemo krojiti priču ispočetka, a možemo napraviti dobru nadogradnju onoga što već imate.