O nama

Smijemo sada malo o nama?

Sebe ne volimo stavljati na prvo mjesto, osim ovdje. Ovdje smijemo dozirano, pa smo si rezervirali mjesto za koju posebnu riječ u ova četiri VIP separea.

Posebne su zato jer ćete ovdje upoznati našu priču. Saznajte na što točno najviše volimo potrošiti vrijeme, koja je naša ideja i cilj, kako se cijela pirča zakotrljala i što se točno skriva iza kulisa.

NAŠA PRIČA

Iza kratice DBAQ krije se, uz ime Designs by AQ, mnogo kreative i uzastopnog rada. Tu smo da kreativno, inovativno, a istovremeno stručno upakiramo sve ideje i zamisli klijenta. Individualnim pristupom dolazimo do komunikacijske strategije i rješenja koja odgovaraju upravo klijentu, njegovim uslugama ili brandu. Budući da kreativu stavljamo na prvo mjesto, poigrat ćemo se s "dizajnom" i zasigurno ćemo ga privezati na sve - kako na vizuale, tako i na riječi.

USLUGE

DBAQ se fokusira na event management, promociju, digitalni svijet, grafički i web dizajn.

Nudimo sljedeće usluge:

- event management

- social media management

- content creating

- grafički dizajn

- komunikacijski management

- web dizajn

- web development

- izrada newslettera

IDEJA

Cilj i ideja jesu pružiti klijentu potpuno individualan pristup razvoja ideje. Osluškivati želje i ideje, a istovremeno predati pažnju novim zamislima. Biti klasika, ali s pomakom prema naprijed. Ili nekad lijevo, desno, ovisno kako kreativa zapuhne.

IZA KULISA

Priča koju sada znamo počela je 2018. godine, ali ono što se skriva iza kulisa bio je pokretač ovoga što se odvija danas. Prošlosti se uvijek rado prisjećamo jer bez nje ne bismo bili ovdje gdje smo danas. Naša priča započela je još davne 2012. godine kada je Designs by AQ bio fokusiran i orijentiran na izradu unikatnog nakita i odjevnih komada. Izrada ručnih radova popraćena je konstantnim ulaganjem u razvoj branda - razvojem na području grafičkog dizajna, digitalnog marketinga, društvenih mreža, komunikacije s medijima i odnosa s javnošću. S vremenom ljubav prema onoj digitalnoj i komunikacijskoj kreativi rasla je i obuzela veći dio radnog vremena.